Κορυφαίος κτηνοτροφικός εξοπλισμός και αρμεκτήρια

Η κτηνοτροφία είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα, ενώ κάθε φάρμα θα πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας προκειμένου να έχει τις καλύτερες αποδόσεις και παραγωγή υψηλής ποιότητας, που θα την κάνει ανταγωνιστική στον κλάδο της.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το βασικό στοιχείο παραγωγής στην κτηνοτροφία είναι ζωντανά ζώα και ο κτηνοτροφικός εξοπλισμός που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι σχεδιασμένος με γνώμονα όχι μόνο την καλύτερη αποδοτικότητα αλλά και την φροντίδα του ζώου.

Προκειμένου λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε τις σωστές επιλογές, θα πρέπει να εμπιστευθούμε τους ειδικούς, ώστε ο κτηνοτροφικός εξοπλισμός στον οποίο θα στηρίξουμε την παραγωγή της φάρμας μας να είναι ο ιδανικός, με κορυφαία λειτουργικότητα αλλά και ανθεκτικότητα που εξασφαλίζει πολλά χρόνια ζωής και μακροπρόθεσμα μεγαλύτερη οικονομία για την επιχείρηση.

Στον κτηνοτροφικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος σε κάθε σύγχρονη φάρμα, συγκαταλέγονται φυσικά και τα αρμεκτήρια, που βοηθούν στην εύκολη και ταχύτερη παραγωγή γάλακτος χωρίς να ταλαιπωρούν τις αγελάδες και να αλλοιώνουν το προϊόν.

Η κορυφαία εταιρεία από την οποία διανέμεται κτηνοτροφικός εξοπλισμός στις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής της Ελλάδας είναι η Ζωομηχανική και μάλιστα ειδικά για τους γαλακτοπαραγωγούς διαθέτει αρμεκτήρια κάθε είδους, ιδανικά για μεγάλες αλλά και πιο μικρές φάρμες.

Τα αρμεκτήρια χωρίζονται σε 4 βασικές κατηγορίες που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο και έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε παραγωγό.

  • Αρμεκτήρια Ψαροκόκκαλο
  • Αρμεκτήρια σε παράλληλο σχεδιασμό
  • Αρμεκτήρια Κυκλικά
  • Αρμεκτήρια Swing Over

Αυτά είναι τα είδη που θα βρείτε στα αρμεκτήρια, ενώ κάθε ένας τύπος έχει διαφορετικά οφέλη για κάθε επιχείρηση και είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προάγει την ανθεκτικότητα και την ομαλή λειτουργία της παραγωγής.